Školské tašky pre prvákov

Školské tašky pre prvákov

Ako si vybrať vhodnú školskú tašku pre prvákov? Kritéria, ktoré by vhodné školské tašky mali spĺňať.

Školské tašky pre prvákov

Jednou z najdôležitejších otázok pri nástupe do školy je, aká školská taška bude pre vaše dieťa najlepšia. Pri odporúčaní školských tašiek pre prvákov dbáme na zvýšenú opatrnosť. Naše školské tašky a batohy pre prvákov sú ľahké, niektoré modely vážia menej ako jeden kilogram. Potešte svoje dieťa a kúpte si školskú tašku, ktorá bude medzi spolužiakmi výnimočná.

Školské tašky vyberajte vždy vzhľadom na výšku dieťaťa

Pre zdravie a bezpečnosť vašich detí sú štandardnou výbavou našich tašiek reflexné prvky, ergonomický dizajn chrbta a nastaviteľné ramenné popruhy. Je veľmi dôležité zohľadniť postavu a aktuálnu výšku dieťaťa - ak sa zvolí nesprávna veľkosť, ergonomicky tvarovaný batoh nebude plniť svoju funkciu.

Pevné, anatomicky tvarované na chrbát

V ideálnom prípade by vaše dieťa nemalo nosiť viac ako 10 % svojej telesnej hmotnosti, ale nie vždy sa to tak aj podarí, preto je dôležitý výber tašky.

Čo znamená pojem anatomicky tvarované na chrbát? Ergonomické alebo anatomické školské tašky pomáhajú správne rozložiť záťaž vďaka špongiovým podložkám pozdĺž chrbtice, čím chránia detskú chrbticu.

Polstrované, nastaviteľné ramenné popruhy: pomáhajú ideálne rozložiť váhu tašky. Používanie oboch popruhov pri nosení batohu: používanie jedného popruhu prenáša váhu na jednu stranu, čo spôsobuje bolesti svalov a problémy s držaním tela. Nastavenie ramenných popruhov: batoh by mal byť prispôsobený chrbtu dieťaťa (príliš veľký batoh môže spôsobiť problémy s chrbticou a bolesti).

Reflexné prvky pre bezpečnosť

V súčasnosti je množstvo školských tašiek navrhnutých s reflexnými vzormi a logami. Je to veľká pomoc pre deti aj dospelých pri bezpečnom cestovaní.

Reflexné prvky sú dôležitým faktorom pri navrhovaní tašiek. Vzhľadom na to, že sú viditeľné na všetkých školských taškách vo výrazných farbách. Vysoko reflexné povrchy našich školských tašiek sú testované, aby sa zabezpečila ich viditeľnosť za zhoršených viditeľných podmienok a odolnosť našich tašiek.

Vzhľad školskej tašky

Asi najdôležitejším faktorom pri výbere tašky u dieťaťa je vzhľad školskej tašky. Nezabúdajte, že aktuálne trendy rýchlo vychádzajú z módy a vaše dieťa môžu vzory a postavy na taške rýchlo omrzieť. Ak nechcete kupovať tašku len na 1 rok, skúste si vybrať školskú tašku s menšími vzormi.

Niektorí ľudia si vyberajú školskú tašku len na základe jej vzhľadu. Iní berú do úvahy len funkčnosť a neberú do úvahy vzhľad tašky. Ani jeden z týchto pohľadov nie je ideálny. Každý rodič vie, že deti majú svoju jedinečnú osobnosť. Majú vlastný názor, vedia, čo sa im páči a čo nie. Pekný, prepracovaný dizajn batohu pomôže vášmu dieťaťu tešiť sa do školy. Môže tiež podporiť kreativitu a učenie, pretože obľúbení hrdinovia vášho dieťaťa ho môžu inšpirovať k dobrým výsledkom v škole.

 

 

További cikkek