Pánske košele na svadbu

Pánske košele na svadbu

S blížiacim sa letom sa blíži taktiež pekné počasie, pláž, dovolenky a svadobná sezóna. Dámy majú väčšiu slobodu pri výbere oblečenia, ale čo muži? Na prvý pohľad to vyzerá jednoducho, pretože si môžu obliecť košeľu a vyraziť na svadbu, ale je to komplikovanejšie.

To, čo si oblečiete na veľký deň svojho najbližšieho priateľa, člena rodiny alebo kolegu, závisí od mnohých vecí, ale je dobré dodržiavať niektoré základné zásady, pokiaľ ide o oblečenie. Zostavili sme zoznam vecí, na ktoré treba pri výbere správnej košele myslieť, ako aj vecí, ktorým sa treba čo najviac vyhnúť.

Predtým, ako si vyberiete košeľu, ktorú si oblečiete na veľký deň, nie je na škodu urobiť si jednoduchú, krátku analýzu na základe pozvánky. Dátum je dôležitý kvôli počasiu, pretože z neho môžete odvodiť, či sa svadba bude konať začiatkom leta, v chladnom počasí v noci alebo v horúčave. Miesto konania a výzdoba vám tiež napovie o téme a farbách a možno si budete chcieť obliecť iný štýl košele na elegantnú svadbu v interiéri ako na bohémsku svadbu v exteriéri. Po získaní najdôležitejších informácií je čas vybrať si košeľu!

Kúsky, ktoré by ste mali zaradiť na zoznam sú napr. veľmi pestré košele s veľkými potlačami, veľké kocky a krátke rukávy. Pokiaľ ide o svadobné trendy, prevládne ležérna alebo uvoľnená elegancia. Košeľa slim fit môže byť ideálnou voľbou pre ani príliš elegantnú, ani príliš ležérnu svadbu. Na obrad si ho oblečte so sakom a na svadbu si ho odložte, aby ste vyzerali pohodlne a módne.

 

Pre elegantnejšie a sofistikovanejšie svadby je najformálnejším oblečením White Tie, ktoré mužom nedáva absolútne žiadnu voľnosť v obliekaní, pretože sa vyžaduje smoking alebo frak s bielou košeľou a bielou vestou, príležitostne s bielymi rukavicami. Čo sa týka svadobných trendov, je nepravdepodobné, že narazíte na svadbu s kravatou, pretože teraz sú v móde pohodlnejšie prirodzené svadby, ale ak to uvidíte v časti o dress code na pozvánke, nezľaknite sa! V tejto kategórii sú k dispozícii aj veľmi pohodlné pánske košele.

 

Pri výbere svadobnej košele je najdôležitejšia analýza pozvánok, to znamená, že kde sa svadba koná, v akom čase a ročnom období, aké farby a motívy vidíte na pozvánke atď. Z toho môžete ľahko odvodiť štýl svadby a výber pohodlnej, štýlovej pánskej košele bude nakoniec hračkou.

 

További cikkek