Kvalitné dámske tepláky

Kvalitné dámske tepláky

Kvalitné dámske tepláky

Hľadáte streatwear alebo oblečenie na voľný čas? Ste na správnom mieste! Naša značka reprezentuje kvalitné a pohodlné dámske tepláky. Nájdete u nás najmä klasické bavlnené modely v rôznych strihoch a farbách.

Štýlové teplákové nohavice pre dámy

Kedy a kam dámy najradšej nosia tepláky? Prezradíme vám – hoci by to mnohé nikdy nepriznali: niekedy všade... Áno, ženy rady nosia pekné a sexy šaty, ale určite poznáte ten pocit, keď by ste si najradšej obliekli mäkkučké tepláky. To však neznamená, že nemôžete v nich vyzerať štýlovo. Môžete ich nosiť nielen na domáce práce, ale aj na prechádzky, turistiku, alebo dokonca na nákupy. Nehovoriac o tom, že čoraz viac žien sa venuje nejakému outdoorovému športu, ku ktorému sú tepláky najvhodnejšie.

 

Krátke alebo dlhé dámske tepláky?

Väčšina dámskych teplákových nohavíc sú dlhé, ale nájdete už aj trojštvrťovú dĺžku, menej často priliehavú po kolená. Bavlnené nohavice s dĺžkou po kolená, ktoré sú bežné u mužov, sú u žien menej obľúbené.

Dlhé tepláky môžu byť na spodku zúženého alebo rovného strihu. Obe strihy sú pohodlné, výber závisí od vašej postavy a vkusu. Dámske nohavice na voľný čas sú v našom internetovom obchode k dispozícii vo veľkostiach od XS-XL.

Budmil bežecké nohavice

Dámske nohavice by mali pútať pozornosť, aj keď sú určené na komfort a pohodlie! Budmil joggingové nohavice sú na našej webovej stránke k dispozícii s elastickým pásom, nastaviteľným pásom so šnúrkou alebo s efektným tkaným pásom. Joggingové nohavice sú vybavené vreckami vpredu aj vzadu. Nohavice sa dajú kombinovať s tričkami s krátkymi alebo dlhými rukávmi.

További cikkek