Kvalitné a módne pánske tričká

Kvalitné a módne pánske tričká

Pánske tričká s potlačou podľa najnovších trendov. Pozrite si nás široký výber!

Kvalitné a módne pánske tričká

Tričko sa stalo nevyhnutnou súčasťou každodenného šatníka. Môžete ho nosiť do posilňovne, na pláž alebo ako pyžamo. Jeden z najobľúbenejších kúskov pánskej módy. Vďaka svojej univerzálnosti je skutočne praktickým a pohodlným kúskom, či už s krátkym alebo dlhým rukávom.

Druhy pánskych tričiek

Tričká s nápismi sú veľmi módne, s rôznymi grafickými prvkami, vtipnými textami, názvami miest a inými vzormi. Tričká s golierom pri krku sú elegantnejšie a dajú sa nosiť s džínsami a mokasínami aj do práce. Hoci väčšina mužov vyzerá dobre v obyčajnom bielom tričku a šortkách bez potlače, oplatí sa dbať na to, aby ste našli perfektne padnúci strih.

Ak sa radi hráte pri tvorbe vašich outfitov a kombinujete zaujímavé kúsky, môžete siahnuť aj po výrazných potlačiach. Potlač môže byť s akýmkoľvek dizajnom, ktorý sa vám páči a môžete tak prezentovať nielen svoj módny vkus, ale napríklad aj názory. Či už si vyberiete jednofarebné tričká alebo tričká s potlačou, dôležité je, aby ste sa v tričku cítili dobre a sebavedomo.

Druhy, ktoré nemôžu chýbať vo Vašom šatníku

Tričiek nie je v šatníku nikdy dosť. Tieto veci nosí väčšina mužov takmer každý deň. Či už ide o letnú prechádzku po pláži alebo rande. Môžete si ho obliecť do práce, ak dress code nevyžaduje, aby ste sa obliekali, a môžete si ho obliecť aj do posilňovne. Počas chladnejších zimných dní je ideálna pod sveter. Skrátka, budete potrebovať veľa tričiek, napr. : basic: tričko s úplne tradičným strihom, úzky strih: pás a boky sú mierne zúžené a premium strih: podobný regular fit, ale veľmi ľahký a vzdušný.

 

Takto si vyberte pánske tričko podľa postavy

Tvar trička je rozhodujúci, existuje niekoľko prvkov, ktorými sa tričká od seba líšia, a my sa na ne postupne pozrieme. Strih - výstrih trička môže mať rôzne tvary a hĺbky. Najbežnejšou verziou je okrúhly výstrih. Tu je krk okrúhly a vysoký, zakrýva hruď. Tento štýl je vhodný pre každého, hoci najlepšie vyzerá na mužoch s dlhšou a užšou tvárou. Okrúhly výstrih je základný štýl, ktorý sa hodí ku všetkému.

Dĺžka rukáva tiež výrazne mení vzhľad zvršku. Štandardné tričko má krátky rukáv, ktorý končí približne v polovici ramena. Či už ide len o okrúhly výstrih, je to najzákladnejšia, univerzálna verzia. Tričká s polovičnou dĺžkou alebo dlhými rukávmi majú rukávy po lakeť alebo zápästie a tu je možné prispôsobiť si odev vyhrnutím rukávov. Strih trička je azda najdôležitejším prvkom zo všetkých, pretože určuje, ako v ňom budete vyzerať. Veľkú úlohu tu zohráva vaša postava, preto je potrebné venovať pozornosť strihu trička.

Základným a najbežnejším typom je tričko s okrúhlym výstrihom a krátkymi rukávmi. Nie príliš tesné, nie príliš voľné, ale zlatá stredná cesta, ktorá stelesňuje univerzálne vrchné oblečenie pre mužov.

Voľné tričká sa môžu netrénovanému oku zdať jednoducho o niekoľko čísel väčšie, voľné tričká zvyčajne sedia na ramenách, ale majú široké alebo dlhé rukávy a trup.

További cikkek