Dámske plavky

Dámske plavky

Bikiny sú základným kúskom letnej sezóny, ale ak dávate prednosť jednodielnym plavkám alebo tankinám, ste na správnom mieste. Je čas vybrať si najnovší obľúbený kúsok z našej ponuky dámskych plaviek! 

 

 

Návod na výber plaviek pre ženy!

Jednou z najväčších otázok pri kúpe dámskych plaviek je, aký štýl si vybrať. Klasický trojuholníkový vrchný diel bikín vyzerá dobre takmer na všetkých dámach. Väčšina týchto vrchných dielov bikín má odnímateľnú špongiovú podšívku, takže ak sa Vám nepáči extra výstuž, vždy sa jej môžete zbaviť. Na internete je veľa trendov, ako si uviazať trojuholníkový top, preto sa oplatí zistiť, ako si môžete svoj vzhľad ešte viac spríjemniť.

Móda spodného dielu plaviek sa z roka na rok mení. Klasický tvar nohavičiek však nikdy nevyjde z módy! Obľúbené sú aj bikiny s vysokým pásom, ktoré do určitej miery zakrývajú boky a pás, ale o to viac tvarujú a zvýrazňujú postavu.

Jednodielne plavky sú skutočným hitom, ak chcete na pláži plávať alebo športovať. Ak si oblečiete jeden z týchto štýlov, nemusíte sa obávať, že sa Vám počas pohybu zošmykne. Navyše je to veľmi pohodlný a módny kúsok, ktorý nesklame.

Plavky typu tankini sú vzhľadovo podobné jednodielnym plavkám, ale konštrukčne ide o úplne iný typ. Nechcete si pri opaľovaní spáliť bruško, ale chcete striedať vrchné a spodné diely? V tom prípade sú tankiny určené pre Vás!

 Aká farba plaviek vám vyhovuje?

Pokiaľ ide o farby dámskych plaviek, nájdete ich v našej ponuke od najtmavších odtieňov až po najjasnejšie farby. Ak sa v letných mesiacoch dokážete naozaj dobre opáliť, vyberte si svetlé plavky, ktoré Vaše opálenie ešte viac zvýraznia. Ak ste belší typ ženy, vyberte si tmavšie kúsky, ktoré dokážu vyvážiť bledší odtieň vašej pleti.

Okrem jednofarebných bikín a jednodielnych plaviek sú túto sezónu populárne aj vzorované kúsky. Vyberte si podľa svojho vkusu, buďte výnimočná vo svojich najnovších plavkách!

Dámske plavky budmil 

Dámske plavky Budmil sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré Vám zaručujú spoľahlivosť. V našom internetovom obchode si môžete vybrať z veľkého množstva produktov, takže si určite nájdete obľúbené letné produkty! Náš sortiment plaviek zahŕňa rôzne farby, vzory, ako aj rôzne volániky a ramienka pre štýlový a módny vzhľad. Pozrite si našu ponuku dámskych plaviek!

További cikkek