DÁMSKE DŽÍNSOVÉ ŠORTKY

DÁMSKE DŽÍNSOVÉ ŠORTKY

AKO NOSIŤ DÁMSKE DŽÍNSOVÉ ŠORTKY V LETE?

Viete si predstaviť štýlovejší spôsob nosenia džínsov v letných mesiacoch ako kvalitné dámske džínsové šortky? Vo vhodne zvolenom kúsku môžete byť naozaj trendy, najmä ak ho skombinujete so správnymi doplnkami. Ukážeme vám, aké trendy sú tento rok v dámskych džínsových šortkách a ako nosiť svoj obľúbený kúsok.

 

 

Ak leto, tak dámske džínsové šortky

V šatníku ženy by nemalo chýbať na poličke jeden alebo dva páry dámskych džínsov. Toto je zvyčajne základný kúsok, ktorý je dobrou voľbou na každý deň, keď sa vám nechce premýšľať, čo si obliecť.

Ale prečo máme tento odev tak radi? História džínsov siaha do 19. storočia, keď sa nohavice z džínsoviny nosili ako pracovný odev. V 20. storočí sa džínsovina začala používať ako módny artikel a odvtedy je veľkým hitom na trhu. Džínsová farba vyzerá dobre takmer so všetkým, takže ju môžete nosiť s jednoduchým bielym alebo čiernym tričkom, vzorovaným topom alebo košeľou. Okrem toho, že sú nohavice z elastickej tkaniny módne, poskytujú aj vysokú úroveň pohodlia pri každodennom nosení.

Okrem dlhých džínsov sa rozšírili aj krátke džínsy, bez ktorých by sme si nevedeli predstaviť svoj život. Už na jar vychádzajú zo skrine džínsové šortky v rôznych štýloch a farbách. Dámske džínsové šortky na festivaly, každodenné nosenie, ale aj do práce sú čoraz obľúbenejšie, ak ich skombinujete so správnym topom a obuvou.

 

S akým topom skombinovať svoje obľúbené džínsové šortky?

Všetko závisí od príležitosti, často je pri obliekaní limitom len vaša fantázia. Je čoraz viac pracovísk, na ktorých je povolený voľnejší štýl obliekania. Ak pracujete na jednom z týchto šťastných miest, pokojne si do kancelárie oblečte svoje obľúbené dámske džínsové šortky. Mali by ste si však dávať pozor, aby ste si do práce nevzali svoj najroztrhanejší top, preto si k džínsom zvoľte slušnejšiu dámsku blúzku, košeľu alebo krajšie tričko s golierom.

Ak máte chuť na festival alebo večierok, môžete si zvoliť začínajúc od topov s výstrihom až po roztrhané, obtiahnuté alebo voľnejšie tričká - aby váš vzhľad bol ležérny, ale zároveň módny.

Isté je, že s obyčajným bielym tričkom nič nepokazíte, pretože tento kúsok vyzerá skvele s džínsovými šortkami kdekoľvek a kedykoľvek.

Trendy dámskych džínsových šortiek v roku 2022

Na rozdiel od predchádzajúcich trendov si môžeme všimnúť, že v tomto roku namiesto veľmi krátkych šortiek hrajú v sekcii dámskeho oblečenia v obchodoch väčšiu úlohu dlhšie kúsky. Jedným z dôvodov je najmä pohodlie, pretože šortky nad kolená nespôsobujú nepohodlie, keď si potrebujete sadnúť, a poskytujú starostlivosť a krytie tam, kde to potrebujete.

V roku 2021 sú obľúbené štýly mom alebo boyfriend, ale v ponuke sú aj skinny džínsy. Jedným z najobľúbenejších štýlov sú šortky s vysokým pásom, ktoré vyzerajú skvele s tričkom, crop topom alebo košeľou so zaväzovaním v páse, čo dodáva nedbalú eleganciu. V skutočnosti kombinácia džínsových šortiek s opaskom váš vzhľad len zvýrazní.

Vyberte si z našej ponuky dámskych džínsových šortiek! Vďaka nespočetnému množstvu štýlov, farieb a prevedení si zaručene vyberiete kúsok podľa svojho vkusu.

V ponuke dámskych džínsových šortiek budmil nájdete rôzne džínsové šortky v rôznych farbách, z ktorých si môžete vybrať. Z našej ponuky si môžete vybrať od typickej džínsovej farby až po svetlejšiu, tmavšiu alebo bielu. Našli ste svoje obľúbené dámske džínsové šortky?

További cikkek